Gå till innehåll

Drop-in solariet!


20-års jubileum

Passa på att sola med 50% rabatt på alla solningar.

 

 

Enkelt att sola hos oss

Drop In Solariet ligger vägg i vägg med Lidingö Klippotek och bygger på självbetjänings- principen. Du betalar med tiokronorsmynt, (som du kan växla till dig i entrén). Solariet startar av sig själv när du betalar och solhimmlen drar man ner för hand. Alla kan sköta dessa sängar.

Drop in

Vi har bara ”Drop in”. Detta innebär större frihet. Du behöver inte boka tider och har ej heller några tider att passa.

Alltid öppet

Drop in Solariet har öppet mellan 07.00-22.00 alla dagar, även stora helger. Detta ger ännu större frihet. Du kan sola när du själv har lust.

Flexibel soltid

Drop in Solariet ger dig möjlighet att själv välja hur länge du vill sola. Har du t ex ont om tid eller vill vara försiktig, betalar du bara för den tid du vill sola.

Hög standard

Drop in Solariet håller en mycket hög standard. Det är högeffektiva solarier med musik i alla hytter, och ett effektivt ventilationssystem. I entren finns myntväxlare och väntetidsdisplay, som visar om solhytterna är upptagna och i så fall hur länge du måste vänta. I väntrummet finns sittplatser och tidningar.

Rymligt och rent

Drop in Solariet har rymliga, låsbara och insynsskyddade solhytter. Där du kan i lugn och ro byta om och ta del av våra soltips. Vi lägger stor vikt på regelbundna rörbyten och har välutarbetade städ och hygienrutiner.

Ha en skön solstund!